Leeftijdscontrole

Ben je 18 jaar of ouder?

 

Om deze site te bezoeken moet je 18 jaar of ouder zijn.

7 Años

Wat vinden anderen?

45 ml Abuelo 7 años
20 ml Rutte Sloe gin
5 ml papaya siroop
15 ml Quaglia Camomilla (kamille liquer)
25 ml limoensap

Shake & strain in een coupe met een gouden rand.
Garnering: 3 blaadjes verse basillicum, limoen en stukje gedroogde annanas.

Flying Dutchmen, Milena Laurenti

45 ml Abuelo 7 años
23 ml abrikozen likeur
15 ml annanas siroop
15 ml limoensap
Aftoppen met passievruchten soda.

Shake & strain, crushed ijs in een Tiki beker.
Garnering: ananas blad, verse abrikoos, passievrucht en een blaadje van een viooltje.

74 Amsterdam, Tim Lefèvre

45 ml Abuelo 7 años
10 ml Cocchi di Torino
10 ml DK Sour Rhubarb
10 ml Octomore/Cammomile syrup
1 dash Angostura
1 dash Peychauds
IJsblokjes

Stir & strain in een champagne flute.
Garnering: madeliefje(s) of een andere bloem.

Dr. Rotterdam, Mike Ziengs

45 ml Ron Abuelo 7 Años⁣
15 ml Pimento Dram liqueur⁣
45 ml Ananassap
15 ml vers limoensap ⁣
20 ml amandel/orgeat siroop⁣
1 scheutje chocolade bitters⁣

Shake & strain, schenk in een tumbler glas over crushed ijs.⁣
⁣Garnering: Munt en geraspte nootmuskaat.⁣

74 Amsterdam, Tim Lefèvre

45 ml Ron Abuelo 7 Años⁣
45 ml Cranberry sap⁣
20 ml Bosbessensap
15 ml vers grapefruit sap⁣
1 Dash Angostura bitters⁣
Aftoppen met bubbels
(cava, prosecco of champagne, circa 60ml)⁣

Shake & strain in een highball glas.
Na het aftoppen rustig even roeren
Garnering : Munt en blauwe bes⁣

Creatie van onze wereldwijde ambassadeur Cristobal Srokowski.

Ingrediënten:
2 goudreinetten
4 plakken bladerdeeg
(roomboter)
100 gram kristalsuiker
snufje kaneel
50 gram rozijnen
Ron Abuelo 7 ãnos

Benodigdheden:
Oven
Steelpannetje
Bakpapier
Appelboor

Bereidingswijze:
– Leg de plakken bladerdeeg op een bakpapier om te ontdooien
(minimaal twee uur van te voren).
– Schil de appels, snij de kop en kont er af en halveer de appels,
verwijder het klokhuis met een appeboor.

– Meng de kaneel met de suiker en haal hier de plakken appel doorheen, leg deze midden op de plak bladerdeeg.
– Plaats de plakken bladerdeeg met de appel in een voorverwarmde oven
van 180°C voor circa 25 minuten, tot het deeg gaar en de appel zacht is.
– Wel de rozijnen in circa 100 ml rum en voeg daar ook de overgebleven suiker aan toe.
– Verwarm het rozijnen-rum mengsel (zonder te laten koken) en flambeer
dit en giet de brandende massa in de nog warme appeltaartjes.

Chef: Coen van Dijk (www.sla-gerei.nl)
Tel: +31 (0)10 42 79 700
Mail: royalinfo@dekuyper.nl